Uniunea Social Liberală l-a scos pe tuşă pe candidatul Marinică Cazacu în numele legalităţii

11

foto: Florin Floreanu

Preşedintele PSD Ialomiţa a declarat că principalul său contra candidat a dat dovadă de neglijenţă şi plăteşte astfel pentru o eroare de parcurs, taxată din punct de vedere juridic şi politic: “jocul acesta cu am fost prefect, sunt prefect, a incetat mandatul, nu a incetat, juristii l-au analizat si au apreciat ca trebuia clarificat de mult, nu acum, de aceea nu am niciun regret pentru aceasta situatie – trebuia rezolvata de multa vreme si astazi marinica cazacu era candidat. Categoric este o neglijenta, o lipsa de atentie la situatia juridica pe care o are. Superficialitate in rezolvarea situatiei juridice complicate in care se afla Cazacu Marinica.”
Preşedintele PDL Ialomiţa era principalul contracandidat al lui Silvian Ciupercă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
În cursa electorală mai sunt înscrişi medicul Ştefan Stoica de la PP-DD, profesorul Cristian Manea de la Ecologişti, Georgel Zdrâncu de la PP-LC, Marian Cristea de la Partidul Socialist Român şi Silviu Puchianu de la PRM.
Cum Alianţa pentru Ialomiţa, formată din UNPR, PNG, PNŢCD şi PDL, a rămas fără candidat, cel mai probabil reprezentanţii celor 4 formaţiuni politice se vor orienta spre susţinerea altui competitor în alegerile pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentȘantaj politic
Articolul următor

11 comentarii

 1. Are cuvantul…ciuperca-sms pierdut. Caci acum, in anul CARAGIALE, la 160 ani de la nasterea Maestrului si 100 ani de la moartea sa (la Berlin, nu in tara), se pierd sms-uri, coana Joitica si conasilor. Sa reamintim: ciuperca scrie un sms prin care cere permisiunea lui victor ponta sa declanseze ,,manifestari spontane de protest”- si pe care in trimite lui…Victor Popa! Un sms pierdut de acest personaj caragialian al politicii ialomitene!…Da’ de gigi petre, actualul prefect nu zivce nimic, nu-l lauda? Hai, bre vasile, chiar asa?

 2. Ciuperca = Stalin, nu asa se castiga alegerile!Fii barbat si arunca-te in lupta cu ceea ce ai facut pt judetul asta, spune cate fonduri europene ai atras pt ialomiteni, mergi la radio sau tv si accepta telefoane in direct de la cetateni, lasa santajul pentru ca nu faci altceva decat sa-ti victimizezi contracandidatii in fata alegatorilor si sa pierzi pe mana ta!

 3. Cel mai slab presedinte de judet din tara mai vrea odata, votati l dragi ialomiteni
  caci fara el nu stiu ce ne vom face poate chiar riscam sa ne pierdem pozitia de ultimul
  judet la toate capitolele si ar fi pacat dupa ce ,,saracul” ,,domn” Ciuperca sa chinuit
  atata sa ne aduca aici.
  CE RUSINEEE! !!!

 4. Domnul Ciuperca presedinte de judet santajeaza si contesta ca sa recastige alegerile, crede ca toti ialomitenii sunt fraieri, ca nu vad ce (n-)a facut el in atatia ani de mandat?RUSINEEEEEEEE

 5. Conform sondajelor Ciuperca castiga lejer si inainte ca acel tractorist sa fie evacut pe usa din dos a politicii Ialomitene.
  Acum intreb cetatenii incrancenati inutil: cate bonuri de masa pierdeti daca dispare Marinica?

 6. Va dati seama cat pierd cei care au concesionat de la cji-ciuperca la preturi mai mici decat incaseaza ei de la apia, daca pierde ciuperca?

 7. Ciuperca =politicianul unsuros si smecher care nu piere,taie si spinzura in primarie.Il are sub aripa sa pe Stoica gata sa faca sluj.Apropo …nu vi s-a facut de duca?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.