USL a redeschis spitalul Ţăndărei

2

foto: Florin Floreanu

Echipa USL Ialomiţa s-a reunit la Ţăndărei unde, alături de peste 100 de cetăţeni din zonă, a participat la redeschiderea spitalului şi a garantat pentru funcţionarea acestuia.
Primarul oraşului, Cristian Roman, le-a vorbit oamenilor despre proiectele de dezvoltare ale unităţii medicale, iar prefectul judeţului, Constantin Atanasiu, apreciază că redeschiderea spitalului Ţăndărei este cel mai important eveniment al momentului.
Candidatul USL la Senat în colegiul 1, Feteşti-Ţăndărei-Slobozia, Marian Pavel, a vorbit audienţei despre datoria faţă de înaintaşii care au construit spitalul şi au lucrat la Ţăndărei:
audio Marian PAVEL
La momentul festiv au participat toţi primarii din zonă. Edilul Alexandru Dinu de la Mihail Kogălniceanu a dăruit conducerii spitalului un steag tricolor şi o iconiţă cu Maica Domnului.
Pentru ca spitalul de la Ţăndărei să funcţioneze fără sincope, primăria oraşului a înfiinţat un parteneriat zonal cu toate autorităţile locale din zonă şi a deschis un fond de solidaritate unde se pot face donaţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

2 comentarii

  1. Aici bate la ochi că e vorba de publicitate. Materialele publicitare trebuie să fie marcae cu semne distinctive. E vorba de etica. Nu partidul a luat măsura ci administraţia.

  2. Hai sa vedem cu ce-l finantati. Poate aduce pocora bani de acasa si pune si dom profesor vreo 2 saci de gogosari. Ba, nu va e rusine sa mintiti ca porcii?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.