Vara la ştrand

6
Ştrandul din Slobozia este oaza de răcoare a celor pentru care căldura devine insuportabilă. Încă de la prima oră a dimineţii, tineri şi adulţi dar mai ales copii, se aşează pe şezlonguri la soare sau se bălăcesc în bazinele cu apă .
Copiii sunt hotăraţi să rămană la ştrand pînă spre orele serii iar fetele mulţumite că soarele arzător le va uniformiza bronzul.
Caţiva cetaţeni din Urziceni vin special la Slobozia pentru singurul ştrand amenajat din judeţ şi spun că apa curată şi ambiaţa unei zile ca pe litoral îi determina să bată drumul de o oră pentru cateva ore de relaxare. Ştrandul a fost astazi gazdă şi pentru caţiva braşoveni care au îmbinat vizita la rude cu plăcerea de a sta la plajă.
Tariful de intrare la ştrand este de 10 de lei pentru adulţi si 5 lei pentru copii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Preturile de intrare la strand din orasele mari sunt de 4 lei pt. adulti si 1 leu pt. copii,la noi pt. ca e un oras mic si sarac preturile sunt de 10 lei pt. adulti si 5 lei pt. copii.
  Asa ca mai bine o data pe luna dau o fuga la Marea Neagra!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Asta pentru ca acum 3-5 ani cand era si la noi 1 leu intrarea era plin de… sa zicem pasari migratoare. E mult mai bine asa. Merita sa dau mai mult sa stiu ca n-o sa se gainateze in capu’ meu.

 3. Oricum la banii astia tot vin pasarile calatoare. Ca la cati bani are ele isi permite, ca are la gaturi lante multe si frumoase, si trebuie sa le vaza fetele.
  Dar altceva am vrut sa zic. Articolul asta e cam reclama, ca e al treilea articol daca nu ma insel, de cand a inceput sezonul. De ce nu se scrie si de plajele din Amara, sau piscina aia de la Hermes (care nu stiu cine se duce acolo – fitzele de Dorobanti).

 4. dar de ce nu dati accept la commenturile mele…??

  unu` zice că: Comentariul tău aşteaptă moderarea.

  Ieri la 2:16
  pff…. si cine se duce la strand? gagaritza… astia…:)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.