Vernisaj şi premiere expoziţie ,,Înălţarea lui Hristos“

1

_DSC8265

Peste o sută de lucrări au fost trimise la expoziţia ,,Înălţarea lui Hristos“, organizată de Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 şi primăria municipiului reşedinţă.
Vernisajul a avut loc în foaierul Centrului Eparhial, iar premierea s-a făcut pe 3 categorii de vârste, după cum precizează Părintele Protopop Cristian Munteanu.
La cea de-a 9-a ediţie a manifestării au participat peste 100 de copii din Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Buzău, iar pe lângă distincţiile obişnuite au fost alese două premii speciale, reprezentative pentru tema expoziţiei. Acestea au fost alese de Preasfinţitul Părinte Vincenţiu şi întâmplător aparţin unor surori, Casiana şi Carina, din Călăraşi.
Premianţii au primit din partea Episcopiei Icoane pe lemn şi metanii, roz pentru fetiţe şi bleu pentru băieţi, iar din partea Primăriei Slobozia jucării.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. FOAIÉR, foaiere, s. n. Încăpere a unui teatru, în afara sălii de spectacol, destinată recreerii spectatorilor în timpul pauzelor dintre acte. [Pr.: foa-ier] – Din fr. foyer.

    Dar poate aveti dreptate….episcopia a cam devenit un teatru.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.