Viitorul Viitorului Axintele nu sună bine

0

viitorulaxintele2

Viitorul Axintele riscă să piardă dreptul de participare în viitoarea ediţie a campionatului Ligii a doua! Ocupanta locului al doilea în clasament la finalul sezonului competiţional 2012-2013, Gloria Buzău, a depus la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal un memoriu în care semnalează că gruparea ialomiţeană nu a avut înscrise în competiţie trei grupe de juniori: C,D şi E, aşa cum prevede regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice.
Cazul s-a discutat miercurea trecută la comisie, dar decizia finală a fost amânată cu o săptămână după ce Alexandru Grigore, preşedintele clubului sportiv Viitorul Axintele, a contestat dreptul de semnătură al preşedintelui Gloriei Buzău, Dan Tulpan. Oficialii grupării ialomiţene au invocat că autorul sesizării disciplinare din 21 mai nu are calitatea de reprezentat legal al clubului buzoian, aflat în insolvenţă.
În cazul în care Comisia de Disciplină a FRF va da câştig de cauză Gloriei Buzău, echipa ialomiţeană ar urma să fie penalizată cu nouă puncte, ceea ce ar însemna că buzoienii ar egala câştigătoarea seriei a doua având şi avantajul rezultatelor directe, 2-0 la Buzău şi 1-2 la Axintele.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.