Vineri – ședință de alegere a președintelui interimar de consiliu județean

0

078

Vineri, la ora 13, consilierii judeţeni sunt convocaţi de îndată pentru a decide cine va prelua interimatul la conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa pe perioada suspendării din funcţie a preşedintelui Silvian Ciupercă.
Alegerea se va face prin vot secret între cei doi vicepreşedinţi, Ioan Martin şi Ştefan Muşoiu, cu majoritatea simplă a consilierilor în funcţie, de cel puţin 16 din 30.
Preşedintele interimar va prelua mandatul pe perioada cât Silvian Ciupercă va sta în arest preventiv, iar primul termen al acestuia se împlineşte pe 12 martie. În funcţie de solicitările procurărilor DNA, însă, acesta poate fi prelungit, transformat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.
Ieri, în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa este anchetat, a fost audiat fostul ministru al sănătăţii, Eugen Nicolaescu, la care Silvian Ciupercă ar fi apelat pentru a influenţa rezultatele unui control la spitalul judeţean de urgenţe, în timpul mandatului de manager al doctorului Vasile Olaru. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.