Welcome to Carpathian Nothing

2
Ialomiţenii sunt de părere că turismul în România este o pierdere de timp pentru vizitatorii străini.
Cel mai recent proiect de promovare a turismului în ţara noastră, prezentat în China, face obiectul controverselor cu privire la cost şi eficienţă.
În opinia “băştinaşilor”, obiectivele turistice din România lasă de dorit, iar turismul este la pământ pentru că multe dintre staţiunile rămase de pe vremea lui Ceauşescu au fost lăsate de autorităţi în paragină.
Cetăţenii spun că guvernanţii ar trebui să se ocupe de modernizarea staţiunilor şi a drumurilor şi apoi să cheme turişti.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. hai sa fim seriosi…turismul in romania este o mare fasaiala sau mai bine spus,un prilej ptr d-na nuti sa mai scoata un ban ptr ea si partid….

  2. ,,…multe dintre staţiunile rămase de pe vremea lui Ceauşescu au fost lăsate de autorităţi în paragină.” Cand vorbim despre autoritati, in acest caz, ESTE BINE SA NE REFIRIM SI GANDIM la panaramele si japitele, pardon, am vrut sa zic, MEMBRII C.A. din societatile comerciale cu capital de stat ce administreaza (inca) multe hoteluri, vile, s.a.m.d. din statiunile turistice ale RO. Asa ca in Gradina Carpatilor ar trebui facuta putina curatenie, despre privatizarile din vremea psd, ce sa mai zicem despre ,,dracula park” a lui agaton psd, ce sa mai comentam, saracu’ gandise bine numele, daca ne gandim la praduiala ce-a fost !!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.