Doamna Maria Petre, candidat al PDL Ialomita pentru Parlamentul European

0

Saptamana trecuta, Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat Liberal si-a desemnat candidatul pentru alegerile europarlamentare din vara in persoana doamnei Maria Petre. Publicam Comunicatul de presa remis redactiei de europarlamentarul ialomitean in exercitiu:

“Vreau sa le multumesc colegilor mei din Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat Liberal Ialomita pentru desemnarea mea pentru un nou mandat de parlamentar european.

Am promis in 2007 sa fiu vocea Ialomitei in Europa si cred ca mi-am tinut promisiunea. 

Sunt un membru activ al Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala la Bruxelles si Strasbourg. Am proiecte realizate deja, cum ar fi prelungirea cu un an a platilor SAPARD, majorarea cotelor de lapte pentru Romania, promovarea culturii si a traditiilor ortodoxe in Europa. Si proiecte in continuare cum sunt cele legate de calitatea produselor agricole si a alimentelor, a vinurilor romanesti, egalizarea subventiilor pentru noile si vechile state membre. 

Am cerut institutiilor europene – Comisie, Parlament si Consiliu ca, la 20 de ani de dupa daramarea cortinei de fier sa inlaturam diferentele actuale de tratament, barierele de pe piata muncii pentru ca toti suntem cetatenii Europei unite. 

Voi lansa foarte curand un proiect de campanie electorala europeana curata si utila cetatenilor nostri. 

Ideea centrala este aceea ca Europa conteaza, ca deciziile de la Bruxelles ne influenteaza viata si ca eu, ca deputat european actionez si vorbesc in Parlament in numele Ialomitei si a problemelor noastre. Pe care le cunosc foarte bine pentru ca eu sunt ialomiteanca. Prin nastere, educatie si cariera profesionala si politica. “

Deputat european – Maria Petre 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.