GIGI PETRE: „Nu poţi muta un prefect ca pe un sac cu cartofi!”

5

Înlocuit din funcţia de prefect, Gigi Petre nu-şi ascunde nemulţumirea faţă de secretomania care a caracterizat măsura schimbării sale din fruntea Instituţiei Prefectului.
Victor Ponta a decis să-l înlocuiască din funcţia de prefect pe Gigi Petre cu medicul veterinar Constantin Atanasiu, omul Partidului Conservator. Cu această ocazie, în panoplia de prefecţi ialomiţeni mai trebuie trecut încă un veterinar. După Gheorghe Savu (PSD) şi Stelian Caramitru (PNL), al treilea medic de vaci, oi şi alte animale domestice va privi de la înălţimea funcţiei de prefect tot ce mişcă în judeţul Ialomiţa. Aflat în concediu de odihnă, fostul prefect Gigi Petre a făcut deja primele demersuri de contestare a documentelor prin care a fost înlăturat de la şefia Instituţiei Prefectului. „Nu poţi să muţi un înalt funcţionar public ca pe un sac de cartofi, de colo-colo, fără să ţii cont că, în conformitate cu legile în rigoare, respectivul om are o carieră, o familie, o viaţă care nu se închide în zona administrativă.” (ARTICOLUL COMPLET ÎN SĂPTĂMÂNALUL INFORMAŢIA).
PETRONEL TUDOR

5 comentarii

  1. fripturistii astia cand sunt numiti spun ca era ceva normal la valoarea lor sa fie pusi in astfel de functii ………..dar cand sunt inlocuiti (pentru ca pe aceste functii politice e foarte bine sa se schimbe cat mai des oamenii ) e o mare nedreptate si mai au obraznicia sa mearga in instantele de judecata sa isi recapete functia !
    ce nimicuri de oameni !
    apropo nea Gigi societatea Agro Excel iti spune ceva ?

  2. Modest omul: „Nu poţi să muţi un înalt funcţionar public…”. Dupa mine, nici un functionar public din acest judet, fie el inalt sau mai putin inalt, nu si-a lasat amprenta pe ceva durabil, de care sa ii fie legat numele. De-abia atunci sa se laude sau sa ceara socotela…

    PS. Autorul articolului incearca sa induca faptul ca un veterinar nu ar fi bun, dar cu ce era mai util un inginer energetician in acest judet? Pana la urma, parca-parca mai util este totusi un veterinar, la cati boi, porci, magari, etc (chiar si… cocosi!), sunt in acest judet!

  3. Cred ca mai mult sufera Gabi ca nu i mai e sotul prefect:))Daca il asista sotia in demersul juridic de a contesta eliberarea din inalta functie…..are toate sansele sa i urmeze Cazacului….sa se trezeasca incompatibil in viitor…cu mediul inconjurator:))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.