3 arestări preventive în scandalul de la Bora

5

arestat bora

Instanţa a decis aseară arestarea preventivă a 3 dintre bărbaţii implicaţi în scandalul de la Bora. Iordănescu Ionel, Toma Ion şi Toma Cristea sunt acuzaţi pentru săvârşirea a câte 5 infracţiuni de ultraj, plus tulburarea liniştii şi ordinii publice.
În seara zilei de luni, ei au refuzat să asculte de somaţia unei echipe solicitată prin 112 de paznicul unui complex dezafectat şi au ripostat violent la intervenţia în forţă a jandarmilor. În altercaţie, unul dintre jandarmi a fost rănit cu toporul la buză, iar un coleg al acestuia a tras focuri de armă în plan vertical.
Cei trei inculpaţi sunt acuzaţi şi pentru că au instigat la violenţă împotriva forţelor de ordine.
Doi dintre acuzaţi s-au sustras cercetărilor şi au fost ulterior identificaţi de poliţişti pe raza cartierului Bora. Autorităţile competente nu cunosc dacă bărbaţii furaseră ceva sau nu, dar nici nu mai iau în calcul o posibilă infracţiune de furt, pentru că refuzul lor de a se supune echipei de control a degenerat în ultraj.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. bai nene, bai bob-ule, taticule sa stii ca nici eu nu ma asteptam ca toporul sa raneasca, incredibil bai baiatule! eu credeam ca toporu’ e vibrator mancati-as

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.