Handbal: zero emoţii pentru handbalistele Unirii Slobozia

0

handbal

Zero emoţii pentru handbalistele Unirii Slobozia sâmbătă în meciul contra fetelor de la Activ Plopeni, meci câştigat la pas, cu 34- 15, la pauză 18-6, de fetele antrenate de către profesorul Liviu Paraschiv.
Meciul a contat pentru etapa a noua a Diviziei A şi a fost luat în serios chiar din primele minute de fetele noastre, astfel că în minutul 6 tabela arăta deja 5-0 pentru gazde.
Partida contra prahovencelor a consemnat şi revenirea în lot a Ralucăi Băcăoanu, de mai mult timp în conflict cu conducerea clubului dar şi a Andreei Nica, portăriţa transferată în vară la C.S.U. Neptun, unde nu s-a putut adapta rigorilor Ligii Naţionale. De assemenea, meciul s-a constituit pentru Carmen Veşcă şi Cristiana Ciuplea într-un foarte bun prilej de a-şi reîntâlni fostele colege.
De la Activ Plopeni, sigurele jucătoare care au părut să conteze în ecuaţia partidei au fost Oana Bucă autoare a şapte goluri şi Tania Nacu, marcatoare de patru ori. În tabăra noastră, remarcatele partidei au fost Jeni Drăgan cu şase reuşite, Cristiana Nica şi Alina Moroianu, autoare a câte cinci goluri. De altfel, cele trei s-au numărat şi printre favoritele antrenorului Liviu Paraschiv, nemulţumit totuşi la final de prestaţia din repriza secundă:
audio Liviu PARASCHIV
Principala marcatoare a Unirii, căpitanul Jeni Drăgan a tratat partida ca pe antrenamentul cu public de dinaintea meciului contra gălăţencelor de la Danubius, şi a confruntării cu Ştiinţa Bucureşti din etapa a unsprezecea:
audio Jeni DRAGAN
În urma victoriei de sâmbătă, Unirea Slobozia păstrează prima poziţie în clasamentul seriei A cu 25 de puncte, secondată la un punct distanţă de Clubul Sportiv Handbal Municipal Buzău, echipă care tot sâmbătă a dispus cu 30 -28 de cea a Şcolii Sportive 181 Bucureşti.
De notat şi faptul că meciul cu Danubius Galaţi este programat în mod excepţional vineri după amiază cu începere de la ora 17.00.
Rober Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.