Hoţi de animale cercetaţi în arest preventiv

0

arestati

Două persoane au fost reţinute de poliţiştii ialomiţeni, urmare a celor 14 percheziţii efectuate săptămâna trecută pe raza comunelor Perieţi, Misleanu, Munteni Buzău şi Coşereni.
În urma descinderilor au fost ridicate mai multe bunuri: unelte electrice şi electrocasnice susceptibile a proveni din furturi comise în judeţ, iar două autoturisme au fost indisponibilizate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost conduse 11 persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de două dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Cele două persoane sunt bănuite de comiterea unui furt de animale, de pe raza comunei Balaciu, ce a adus un prejudiciu părţii vătămate de aproximativ 30.000 de lei.
Autorii, doi bărbaţi de 34 şi 36 de ani din comunele Munteni Buzău  şi respectiv Coşereni au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului şi prezentaţi astăzi parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.