Poliţist din Griviţa prins în flagrant

0

politie-politistUn poliţist din Griviţa a fost ieri prins în flagrant în timp ce primea 200 de lei drept mită.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a înregistrat denunţul unei persoane despre un agent şef de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Griviţa care i-a solicitat bani pentru a nu lua măsurile legale privind încălcarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice.
În urma delegării, lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie au organizat flagrantul în care agentul de poliţie a primit suma de 200 lei, pentru a omite întocmirea unui act ce intra în atribuţiunile sale de serviciu.
Toate activităţile au fost efectuate cu sprijinul Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă, iar procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a agentului de poliţie pentru luare de mită.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE:

Agentul şef al postului de Poliţie Griviţa îşi încheie ruşinos cariera, cu puţin timp înainte de pensie.
Poliţistul Constantin Florea a fost reclamat de o şoferiţă că i-a cerut mită pentru a omite întocmirea unui act de contravenţie, iar apoi a fost prins în flagrant când primea 200 de lei.
Procurori din cadrul Parchetului Tribunalului Ialomiţa au dispus ieri începerea urmăririi penale şi reţinerea agentului şef pentru 24 de ore în arest.
Cercetările vor continua pentru elucidarea completă a situaţiei.
Toţi ceilalţi 9 poliţişti de la rutieră acuzaţi anul trecut de luare de mită au primit sancţiuni cu suspendare a pedepsei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.