Dezamăgit de reacţia PNL, consilierul Paros poate demisiona din partid

0

• „Războiul apei“ îi poate readuce consilierului Radu Paros statutul de independent. Deşi s-a stabilit de la început că nu va fi politizată acţiunea de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului, preşedintele PNL Ialomiţa a găsit un motiv pueril pentru a-i retrage sprijinul politic consilierului în cauză: lipsa siglei partidului de pe pliante!

• Până acum, au fost strânse 3.200 de semnături.

Fără a se implica în vreun fel în acţiunea de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului, acţiune iniţiată de consilierul Radu Paros, preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Petre, a trecut rapid (de ce oare?) de la o extremă la alta. Adică, de la susţinerea demersului lui Radu Paros la retragerea sprijinului politic pentru acesta. Speriat probabil de amploarea acestei acţiuni, Gheorghe Petre a invocat lipsa siglei partidului de pe pliantele pentru promovarea referendumului. Asta, cu toate că s-a stabilit clar că apa din Slobozia nu va fi politizată, iar pliantul respectiv a primit aprobarea organizaţiei municipale a partidului.

„Toţi au spus să nu politizăm acţiunea, apoi se vine cu o astfel de motivaţie. Am avut acceptul organizaţiei locale exact pe acest plian. Ce să mai spun? Sunt prea supărat şi dezamăgit de reacţia preşedintelui PNL Ialomiţa, ca să iau în calcul o decizie, de a-mi prezenta sau nu demisia din partid. Am o rugăminte către mass-media, să nu mi se mai spună că sunt consilier liberal. Am ajuns în Consiliul Local Slobozia ca independent!“, ne-a declarat Radu Paros.

Consilierul a mai afirmat că, până în prezent, au fost strânse circa 3.200 de semnături.

Daniela Istrate

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.