Medicii din Fetesti îsi pot cumpara cabinetele în care activeaza

0

Primaria municipiului Fetesti a demarat vânzarea cabinetelor medicale catre medicii care îsi desfasoara în prezent acolo activitatea. Pâna în prezent au fost vândute 20 de cabinete medicale din 29 scoase la vânzare prin negociere directa la nivelul municipiului Fetesti. Primaria municipiului Fetesti a demarat vânzarea cabinetelor.

Primarul Gheorghe Catrinoiu a specificat ca dupa finalizarea procesului de negociere, cabinetele medicale ramase nevândute si libere de sarcini, vor fi scoase la licitatie. „Am demarat vânzarea cabinetelor medicale în baza OUG 68/2008 privind vânzarea spatiilor proprietate privata a statului sau a unitatilor administrativ teritoriale, cu destinatia de cabinete medicale, precum si a spatiilor în care se desfasoara activitati conexe actului medical. Prin Hotarârea Consiliului Local 30/2008 vânzarea acestor spatii, ce apartin Policlinicii si dispensarelor municipiului Fetesti, a început la sfârsitul anului 2008. Pâna în prezent au fost vândute 20 de cabinete medicale din 29 scoase la vânzare prin negociere directa,  conform legii”, a declarat primarul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu.

Dupa finalizarea procesului de negociere, cabinetele medicale ramase nevândute si libere de sarcini, vor fi scoase la licitatie.

Aura Radoi

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.