Primarul Ionaşcu s-a întors cu o criză de apă

0

Revenirea din concediu a primarului municipiului Slobozia a coincis în mod nefericit cu o nouă criză de apă. După ce s-a lăudat jumătate de an că a va da apă potabilă din sursa de mare adâncime, Gabi Ionaşcu se vede incapabil să rezolve problemele legate de alimentarea cu apă.
Obligaţi să consumăm în continuare apă din Dunăre (sursă denumită interesant de primar „pişoarul Europei”) din cauză că doar unul dinte cele 20 de puţuri de mare adâncime are apă potabilă, locuitorii sunt condamnaţi să se mulţumească la robinete cu apă de calitate îndoielnică, livrată acum şi cu program.
O defecţiune pe firul de aducţiune dintre la staţia de captare de la Modelu şi combinatul AMONIL a fost din nou gestionată deficitar de URBAN, locatarii de la nivelul 1 în sus fiind direct afectaţi de lipsa de presiune a apei. Colac peste pupăză, societatea de distribuţie a apei a mai restricţionat şi livrarea la 4 ore pe zi, 2 dimineaţa şi 2 seara, un cadou minunat primit din partea administraţiei publice locale într-o perioadă în care temperaturile n-au scăzut sub 35 grade la amiază.
Conducerea URBAN promite că presiunea apei va reveni la normal în câteva zile, după refacerea stocurilor de apă consumate pe timpul avariei de pe conducta de aducţiune.

Petronel Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.