SUPRIZĂ! – Directorul-autorizaţie a demisionat!

1

Doctorul Ion Radu nu mai este director coordonator adjunct în cadrul Autorităţii de Sănătate Publică Ialomiţa. Directorul care a autorizat folosirea apei din sursa subterană şi-a dat în mod surprinzător demisia la mai puţin de o lună de la semnarea autorizaţiei pentru folosirea apei din sursa subterană. El şi-a explicat gestul invocând salariul prea mic şi imposibilitatea de a profesa în continuare şi ca medic specialist în afara programului din instituţia publică.

Şi-a făcut datoria!

Doctorul Radu, omul numit de PSD pentru ocuparea funcţiei de director coordonator adjunct este persoana care a semnat planul de conformare şi autorizaţia sanitară din 24 iunie 2009 pentru folosirea ca apă potabilă a sursei de captare subterană de lângă municipiul Slobozia. În mod ciudat doctorul Ion Radu a semnat documentul care i-a permis colegul de partid, social-democratul Gabi Ionaşcu, să livreze apă subterană populaţiei, deşi atribuţiunile privind semnarea autorizaţiilor îi revin şefului instituţiei de sănătate publică şi nu adjunctului.

În acest moment Autoritatea de Sănătate Publică Ialomiţa nu are director coordonator şi nici director adjunct coordonator, de bunul mers al instituţiei ocupându-se domnişoara doctor Mihaela Dumitrescu, şefa Autorităţii de Sănătate Publică înainte de modificările dictate în structura de conducere de înţelegerea guvernamentală PSD – PDL.

PETRONEL TUDOR

1 comentariu

  1. Deci nu m-am inselat cand am spus, acum cateva zile cand demisionase seful celui din stirea de mai sus, ca inep sa cada capete! Ciudat este ca nu cad capetele care trebuie, si mai ales… trofeul!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.