1 iunie cu amenzi de jumătate de miliard pentru scandalagii și șoferi nedisciplinați

0

În prima zi din luna iunie, aproximativ 140 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.
La activităţi au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, dar şi din cadrul celorlalte structuri ale inspectoratului, în colaborare cu efective de jandarmi.
În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 21 de evenimente, din care 17 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 45.020 de lei, din care 46 pentru nerespectarea regulilor de circulație în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 6 permise de conducere, dintre care 3 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h şi au retras 3 certificate de înmatriculare.
Efectivele din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe parcursul acestei minivacanțe şi vor veghea la liniştea şi siguranţa celor care aleg să-şi petreacă timpul liber în zonele de agrement din judeţ.
În caz de nevoie, apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau informați polițiștii de la cea mai apropiată unitate de poliție.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.