2 Mai – Ziua Tineretului

0

str-2bunAnimaţie mare duminică, 2 Mai, pe terenurile de sport din Orăşelul Copiilor.

Pe lângă terenurile de handbal şi fotbal am descoperit cu plăcere un teren de baschet cu panourile respective. Nimic întâmplător. Membrii Consiliului local al tinerilor Slobozia şi-au invitat prietenii din oraşul înfrăţit Silistra(Bulgaria) pentru a se întrece în competiţii de handbal fete, fotbal băieţi şi streetball (baschet cu echipe din 3 jucători).
Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport şi Tineret Slobozia, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a judeţului Ialomiţa au asigurat toate cele trebuincioase pentru ca manifestarea să fie un succes.

Au participat şapte echipe de fotbal, zece echipe de streetball şi două echipe de handbal.
Dacă la streetball, bulgarii s-au dovedit mai buni ocupând primul loc atât la feminin cât şi masculin, la fotbal podiumul a fost ocupat numai de echipe slobozene, astfel: Locul I Grupul Şcolar Mihai Eminescu; Locul II Liceul de Artă Ionel Perlea; Locul III Liceul Pedagogic Matei Basarab.
La handbal au concurat sportive de la Colegiul National Mihai Viteazul si Liceul Pedagogic Matei Basarab, primele impunandu-se fara drept de apel. Viceprimarul municipiului Slobozia,Valentin Bacanu a înmânat câştigătorilor diplome, cupe si premii.

Alexandru Boştină

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.