24 de filtre rutiere au fost instituite de poliţişti în zona municipiului Urziceni!

1

786u67u67u67u

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului şi a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Prin cele 24 de filtre rutiere instituite, poliţiştii au controlat 188 de autoturisme, pentru neregulile constatate fiind aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 39.000 de lei.

Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate 275 de persoane, poliţiştii efectuând controale în mai multe localuri de alimentaţie publică de pe raza de competenţă.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de trei şoferi s-a luat măsura retragerii certificatului de înmatriculare, iar în cazul altor doi conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.