9 decembrie – Ziua Internaţională Anticorupție

0

9-decembrie-ANTICORUPTIEReprezentantii Serviciului Judetean Anticoruptie, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Ialomiţa, vor organiza la Liceul Tehnologic din Ţăndărei activităţi cu scop de conştientizare a cetăţenilor cu privire la riscurile pe care şi le asumă în cadrul implicării în săvârşirea unor fapte de corupţie. Astfel, după desfăşurarea unor dezbateri pe această temă cu elevii claselor IX –XII, vor fi împărţite locuitorilor oraşului flyere ce conţin mesaje anticorupţie.
Direcţia Generală Anticorupţie doreşte atragerea şi responsabilizarea cetăţenilor şi funcţionarilor publici în lupta cu acest flagel, în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unui funcţionar public în fapte de corupţie.
În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pusă la dispoziţie, cu acces gratuit pentru toate reţelele de telefonie fixă ori mobilă, Linia Verde Anticorupţie – 0.800.806.806.
Ialomiţenii care vor să sesizeze fapte de coruptie ale funcţionarilor Ministerului Afacerilor Interne se pot prezenta la sediul D.G.A.- Serviciul Judetean Anticoruptie Ialomiţa, din municipiul Slobozia, str. Alexandru Odobescu, nr. 17-19 sau pot suna la numărul de telefon 0243/220556, ori pot folosi adresa de mail ialomita.dga@mai.gov.ro .
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.