Accidente în ultimile 24 de ore, în Ialomița

0

acc

În această noapte, în jurul orei 01:30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 203E s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În timp ce un tânăr de 30 de ani, din comuna Cocora, conducea un autoturism din direcţia Căzăneşti către Cocora, se pare că pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Tânărul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
* * *
Două ore mai târziu, pe Drumul Naţional 2A, s-a produs un alt eveniment rutier soldat cu decesul unui pieton.
În timp ce un bărbat de 46 de ani, din judeţul Prahova, conducea o autospecializată cisternă din direcţia Slobozia către Urziceni, în afara localităţii Manasia a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unui pieton, pe care l-a acroşat. Ca urmare a efectuării unei manevre de evitare a impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 60 – 65 de ani, păr grizonat, cu calviţie, îmbrăcat în geacă din material textil, de culoare închisă, pantaloni negri, pantofi maron.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea identităţii persoanei decedate în evenimentul rutier.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.