Accidente rutiere

0

bnIeri, 15 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 21, pe raza municipiului Slobozia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie de 43 de ani, din localitate, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Constanţa, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un panou publicitar situat în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
* * *
Tot ieri, 15 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 A, în apropiere de localitatea Căzăneşti, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 77 de ani, din localitatea Gheorghe Doja, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Slobozia, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un alt autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Prahova, pe aceeaşi direcţie de deplasare, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi bărbaţi de 29, respectiv 36 de ani, pasageri ai autoturismului condus de către bărbatul de 77 de ani, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.