Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

0

Miercuri, 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Roată au acționat pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.
Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității Valea Măcrișului, un bărbat de 50 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu ajutorul unei autoutilitare aproximativ 2 m³ material lemnos, pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă.
***
De asemenea, marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia au acționat pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.
Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității un bărbat de 33 de ani, tot din județul Vrancea, în timp ce transporta cu ajutorul unei autoutilitare aproximativ 2 m³ material lemnos de esenţă carpen, fag, tei și cireș, pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă.
În ambele cauzuri a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.