Acţiuni preventive pentru siguranţa comunităţii

0

Efective din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, au organizat în cursul zilei de ieri, în intervalul orar 18.00 – 22.00, o acţiune pe raza municipiului Feteşti, având ca obiectiv prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile, dar şi asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.
O atenţie deosebită s-a acordat caracterului preventiv al acţiunilor poliţieneşti, menite să conducă la creşterea gradului de încredere a populaţiei în capacitatea poliţiştilor de a asigura şi menţine o stare de ordine publică şi de a descuraja persoanele certate cu legea de a mai comite fapte antisociale.
Astfel, au fost verificate în bazele de date 30 de persoane, conduse la sediul Poliţiei pentru verificări 13, efectuate verificări în 3 localuri publice şi aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, în intervalul orar 19.00 – 21.00, efectivele Biroului Rutier Feteşti şi Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Stelnica au acţionat pe raza municipiului Feteşti pentru creşterea gradului de siguranţă în traficul rutier.
Acţiunea poliţiştilor a vizat atât depistarea şi sancţionarea cu fermitate a celor care nu respectă regulile de circulaţie, cât şi asigurarea unui trafic fluent.
Cu ocazia acţiunilor au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 3500 lei, 6 conducătorilor de moped care nu au respectat diverse reguli de circulaţie.
BULETIN INFORMATIV – Inspectoratul de Politie al Judetului IALOMIŢA
Compartimentul Relatii Publice

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.