Flagrant / Cercetaţi pentru furt calificat

0

În cursul nopţii de 8/9 august a.c., în jurul orei 02.00, în baza informaţiilor deţinute, o echipă mixtă formată din efective ale Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Ţăndărei, Poliţiei Oraşului Ţăndărei şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa a depistat în flagrant 4 bărbaţi în timp ce sustrăgeau cablu telefonic.
Suspecţii au fost depistaţi într-o solă cultivată cu porumb amplasată pe marginea D.J. 201 care face legătura între oraşul Ţăndărei şi municipiul Feteşti, la ieşirea din comuna Platoneşti, iar în momentul în care au fost somaţi să înceteze activitatea infracţională, aceştia au fugit. Pentru imobilizarea şi reţinerea acestora, unul dintre poliţişti a executat trei focuri de avertisment în plan vertical.
Făptuitorii au vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani şi sunt toţi domiciliaţi în municipiul Feteşti.
Cu ocazia cercetării tehnico – ştiinţifice a locului faptei s-a constatat că în interiorul culturii de porumb, la distanţe de 20 – 25 de metri, se află 6 gropi, în care este secţionat cablul telefonic cu înveliş de plastic sau aluminiu, cu interior din cupru.
De asemenea, pe sol au fost găsite 4 role din cablu, cu lungimea totală de aproximativ 100 de metri, precum şi mai multe instrumente folosite la săvârşirea infracţiunii.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
BULETIN INFORMATIV – Inspectoratul de Politie al Judetului IALOMIŢA
Compartimentul Relatii Publice

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.