Biciclist neatent = încă un mort pe şoselele judeţului

1

Ieri, 4 mai a.c., în jurul orei 16.45, pe Drumul Naţional 1D, în apropierea localităţii Jilavele, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.

Efectuând cercetări pentru identificarea cauzei de producere a evenimentului, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 32 de ani din localitatea Coşereni, se deplasa din direcţia Ploieşti către Urziceni, la volanul unei autoutilitare, a acroşat un biciclist care a efectuat fără să se asigure manevra de schimbare a direcţiei de mers, conducătorul auto neputând să ivite impactul cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna ialomiţeană Armăşeşti, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Municipal Urziceni în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul autoutilitarei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

1 comentariu

  1. Rog pe cineva competent sa imi spuna si mie cum e legislatia in caz ca acesta “dosar penal pentru ucidere din culpa” daca omori cu masina pe cineva care a traversat-virat etc neregulamentar iar eu ca sofer nu am incalzat nicio regula. Se (mai) face puscarie sau altfel de pedeapsa?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.