Blocaj intre Slobozia si Drajna

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că în urmă cu câteva minute prin S.N.U.A.U. 112 un cetăţean a semnalat faptul că mai multe autovehicule, printre care şi un autotren, au rămas blocate în trafic pe DN21 între localităţile Drajna şi Slobozia, în apropierea municipiului Slobozia.

Pentru deblocarea vehiculelor, în zonă se acţionează cu două  autobasculante şi o volă aparţinând Secţiei Drumuri Naţionale Ialomiţa. Totodată, pentru a facilita intervenţia echipajelor de deszăpezire poliţiştii aflaţi în filtrul rutier instituit pe DN 21, la intersecţie cu DJ 201 către Ciulniţa informează conducătorii auto cu privire la blocajul din trafic, recomandându-le să nu îşi continue deplasarea.

Facem un apel către conducătorii auto să înţeleagă importanţa măsurilor preventive dispuse şi să nu plece la drum, decât dacă este absolut necesar, şi numai după ce, în prealabil, s-au informat cu privire la situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

later edit:

În revenire la comunicatul de presă nr. 58 din 8 februarie vă informăm că blocajul semnalat pe DN 21 între Drajna şi Slobozia a fost înlăturat, cele patru autovehicule continuându-şi deplasarea.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.