BULETIN INFORMATIV, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa

0

Vineri, 03 august a.c., în jurul orelor 10.30, efectivele din cadrul Detaşamentului 1 jandarmi Mobil s-au sesizat din oficiu, despre faptul că în bazarul municipal, se aflau mai multe persoane, care ofereau spre comercializare accesorii de drujbe care erau inscripţionate cu marca unui cunoscut producător în domeniu.
Membrii grupei de intervenţie au procedat la interceptarea şi identificarea persoanelor, astfel: A. Aliona, în vârstă de 32 ani din com. Dudeşti, jud. Brăila, M. Eugeniu, în vârstă de 34 de ani, din Slobozia, G. Oleg, în vârstă de 40 de ani din Republica Moldova şi G. Tatiana în vârstă de 39 de ani din Slobozia. Aceste persoane ofereau spre comercializare lame de drujbe purtând inscripţiile ”STIHL” sau “HUSQVARNA”, produse ce imitau mărcile originale, pentru care nu existau documente de provenienţă sau certificate de conformitate.
Persoanele în cauză au declarat că le-au achiziţionat din Complexul Europa din mun. Bucureşti cu preţul de 35-40 de lei şi intenţionau să le vândă cu preţul de 70-80 de lei.
Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.
Jandarmii ialomiţeni se întâlnesc destul de des cu acest gen de fapte şi recomandă cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .
Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.