Cine zicea ca s-a linistit Paros?

4

Nu stiu ce ziare reprezinta SRL-urile alea, dar a costat ceva-ceva “filtrarea” apei…

http://www.paros-radu.ro/comunitate/apa-slobozia/cat-a-cheltuit-primaria-sa-ne-convinga-ca-apa-e-buna/

4 comentarii

 1. Stim cu totii ca presa trebuie sa traiasca din ceva, nu? Si daca primarul a dat, „sa fie primit”. Daca a deschis punguta publica pentru presa, fiti siguri ca o va mai face. Pentru ca institutiile media o duc din ce in ce mai rau. Iar primarul, care nici el nu se afla intr-o pozitie confortabila, a folosit aceasta oportunitate de a-si spala imaginea, aruncand bani mediei. Si a mers. Pentru ca jurnalistii aceia care il huleau pana mai ieri, care il scuipau cu venin, acum au intins mana. Si o vor mai intinde. Cat se va putea. Cand nu, se va intoarce foaia, iar primarul acela frumos, bun, care a facut ceva pentru comunitate, bla, bla, bla, va fi tratat exact cum trateaza aia de la Urban apa. Cu mult…„respect”.
  Despre institutiile media unde a cotizat primarul pentru ca apa sa para mai clara, ar fi culmea sa nu se stie care sunt. Interesant este, dupa cum spuneam, ce pot face banii din „cainii de paza ai democratiei”. Concluzia este ca, in ziua de azi, goana dupa bani iti rupe coloana vertebrala. Dar daca asta te face sa traiesti mai bine, ce mai conteaza? Nu mai are importanta daca iei de la privat sau din bani publici, daca pentru banii aia te-ai incovoiat, ai pupat inele, ai bagat limba-n ureche sau altele asemenea. Asta-i trendul. De la nivel inalt pana la „talpasi”. Iar Paros ce va face cu hartia aia? Vrea sa arate cine si cat a luat? Si ce va rezolva? „Cainii democratiei schilodite” vor incepe sa latre la el, iar „ursul” va merge linistit pe carare, aparat (cu bani) de o parte a mass media. Doar daca nu cumva s-a gandit sa pluseze. Hai, cine da mai mult?

 2. Deocamdata, fiind buget de austeritate, PDL-ul sta in espectativa. Cu toate ca urmeaza ruptura si atacurile evidente. Vor urma plusari la greu. Ai rabdare ca vine campania. Pe de alta parte, primarul este foarte smecher. El mizeaza si pe inertia populatiei dar mai mult pe prostia omului. Armata de media pe care i-a prins in plasa cu “donatiile” corespunzatoare, discursurile sfornaitoare si paralele cu realitatea, schema cu aruncarea pisicii in curtea partidului vecin, nu sunt decat tactici de intimidare. Problema apei e grava la superlativ. Vom vedea asta peste cativa ani cand “conductele” umane se vor fi spart ireparabil. Pana atunci insa, Ionascu sta deasupra si da cu tifla unui oras intreg bazandu-se pe frica angajatilor de a-si perde serviciul in plina criza. Institutiile abilitate sa faca controalele, stau cumintele in banca lor tot de frica asta, stiindu-se care e treaba cu posturile controlate pe linie de partid. Deocamdata prefectul si presedinrele cj. il sustin. Nu inteleg de ce dar ma rog. Cand ma gandesc ce se intampla in mataraia de partid, acum ca se apropie alegerile pentru functia de presedinte la Ialomita, nu as vrea sa fiu in pielea lor. Mancatoriile deja au inceput si habar nu are Ionascu cate i se vor pune in carca numai ca sa scape partidul de acuzele publice. Sper insa ca logica sa predomine si disciplina de partid sa actioneze ca la carte. Astfel, daca institutiile publice nu vor face nimic pentru ca primarul sa fie destituit, probabil ca partidul va actiona impins de luptele interne pentru sefie. In ceea ce priveste pe Paros si initiativa lui NESUSTINUTA de partid, dovedesc clar ca nu are suport politic. Poate doar mici rafuieli personale. PNL s-a dezis de actiunea lui inca de la inceput iar acum isi baga ghiara-n gat de oftica ratarii ocaziei. La cum se poarta actualul primar cu populatia, multi vor avea rafuieli personale cu Ionascu. Ascultam deunazi la magazinul de la blocul meu, niste gospodine, disperate ca rufele lor albe nu mai sunt albe. Nici nu va imaginati ce injuraturi la adresa primarului am putut sa aud din gura unor femei pasnice. Din partea mea, mai pot sa adaug nimic. Au spus ele mai mult decat voiam sa spun. Lumea nu va uita asa usor, iar primarul o sa dea socoteala. Toate la timpul lor. Adevarul iese la suprafata intotdeauna, daca nu singur, atunci impins de la spate de presa neaservita!

 3. 1) 105.700.000 lei vechi sa ne “convinga” ca apa e buna.
  Apropo… pentru urban… am vazut 2 locuri prin oras in care, DIN NOU s-a spart teava de apa.
  Nu curge foarte multa… da e vizibil ca e sparta teava.

  La banii astia umplea fiecare strada, stalp, pom si cutie postala cu afise, fluturasi si pliante.

  2) 20.000.000 lei vechi pe luna pentru Capital Consult in 2009?
  Da ce face aceasta firma pentru acesti bani?
  La banii astia primaria isi facea propriul ziar.
  Mie mi se pare mai de graba a “taxa de inchis gura”

  3) 438.050.000 lei vechi in 2008 pentru Antena 1 Slobozia… un post la care nu se mai uita aproape nimeni?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.