Conducere prahoveană pentru Filiala Ialomiţa a Partidului România Unită, cu ambiţii foarte mari la parlamentare

0

_dsc5025

Preşedintele PRU Ialomiţa, Raul Petrescu, a prezentat presei lista candidaţilor la Parlament şi  a reiterat un obiectiv prin care dovedeşte că tratează de la egal la egal cu PSD şi PNL lupta politică pentru mandatele de parlamentari: „Partidul nostru îşi propune să obţină două mandate de deputaţi şi unul de senator. Suntem un partid care mizează pe naţional democraţie ca doctrină şi ne dorim să creăm o structură foarte puternică la nivelul judeţului Ialomiţa.”

Pe listele PRU sunt persoane cu adresabilitate la electorat, cum ar fi medicul de familie Anişoara Rădulescu, inspectorul de asigurări Victoria Jipescu, colonelul în rezervă Nicolae Parepa şi subofiţerul în rezervă Vasile Frin, din Ialomiţa, la care se adaugă candidaţi din Prahova: Nicolae Spircu, campion mondial la canotaj, Andrei Alexandru, bancher de profesie, fost primar în comuna Berceni, şi un tânăr masterand, absolvent a două facultăţi, Mihai Banu.

Primul pe lista pentru Camera Deputaţilor este preşedintele Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieştului din partea PP-DD: „Este o bătălie a partidelor mici. Dacă PSD-ul nu va obţine 50%,  deşi am un semn de întrebare pentru că suntem într-un judeţ roşu, iar PNL nu va obţine 25%, ceea ce sunt sigur, se poate orice. Organizaţiile ALDE şi PMP nu stau foarte bine, iar obiectivul nostru principal este să fim pe locul 3. Şi de aici se pot întâmpla multe.”

PRU defilează cu Vlad Ţepeş pe siglă şi cu Victor Ponta pe programul electoral, ţintind electoratul naţionalist şi de stânga, adică tradiţionalist, categorie la care ialomiţenii s-ar afla pe primul loc.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.