De ce cazinourile moderne nu păcălesc jucătorii

0

Cea mai comună problemă și cel mai dezbătut subiect cu privire la modul în care cazinourile își trădează jucătorii este mereu baza unei dezbateri care mereu pune problema corectitudinii. De cele mai multe ori, jucătorii începători sau cei care ajung să fie frustrați din cauza neajunsurilor vieții și care pierd bani în cazino, vor încerca să îndrepte vina pierderii banilor într-o direcție care nu îi targetează direct pe ei. Atunci când pierzi bani, este mai ușor să spui că este vina cazinoului decât să spui că tu ești vinovat pentru că puteai să te retragi mai repede.

Reguli și legislații

Articolul de astăzi vizează anumite caracteristici care dovedesc faptul că niciun operator de jocuri de noroc nu are niciun interes real pentru a te păcăli în sesiunile tale de joc. Există foarte multe criterii de comparație și motive pentru care un cazino nu are nimic de câștigat dacă își păcălește jucătorii. Crezi că bonusurile cu rotiri gratuite fara depunere ar mai fi un avantaj oferit de cazinouri dacă acestea ar încerca să te păcălească. Articolul de azi are ca obiectiv argumentarea potrivit căreia cazinourile nu au niciun motiv să te păcălească pentru că nu ar aduce decât pierderi firmei care guvernează jocurile de noroc din companie.

 

Principalul motiv pentru care un cazino nu dorește sub nicio formă să își păcălească jucătorii este din cauza regulilor impuse de legislație. Așadar, nu doar că o companie în jocuri de noroc este destul de greu de înființat, dar nici măcar nu merită să riști să fii amendat sau să îți fie anulată licența. Companiile de jocuri de noroc sunt obligate să fie licențiate, iar acest lucru le face să treacă printr-un proces de legalizare și licențiere destul de dificil și scump. Nimeni nu ar dori să riște pierderea acestei licențe.

Marginea casei

Un alt motiv important pentru care nici măcar nu ar trebui să te gândești că un cazino încearcă să te fure sau să te păcălească este marginea casei. Un cazino ar vreau sa fure de la jucători dacă nu ar avea altă metodă de câștig. Dar cazinourile sunt printre cele mai sigure afaceri pe care le poți înființa deoarece fiecare joc de cazino este special creat pentru a oferi și cazinourilor un câștig. Marginea casei este cea care asigură cazinourile că indiferent ce se întâmplă pe parcursul anului, aceștia vor avea un profit garantat de procentul acestei margini. Marginea casei poate fi mai mică sau mai mare în funcție de jocul pe care îl joci.

De cele mai multe ori, cazinourile vor să te țină prins în sesiunea de joc pentru cât mai mult timp deoarece câștigurile lor se raportează pe termen lung. Cu cât un joc este jucat mai mult, cu atât cazinoul are șanse mai mari de câștig. Să luăm un exemplu practic de la sloturi. Sloturile sunt jocuri cu RTP cuprins între 92 și 99%. Acest procent este calculat mereu doar pe termen lung, ceea ce înseamnă că echipa își dorește ca tu să petreci cât mai mult timp în sesiunile de joc.

Ce concluzii pot fi trase de aici? Că jucătorii care își doresc să câștige mai mulți bani la cazino, ar trebui să arunce o privire la jocurile care au o margine a casei cât mai mică. Pentru a vedea care sunt marginile mici, trebuie să identifici și valorile RTP. Dacă RTP-ul este mare, jocul este potrivit pentru jucători. Dar pe lângă acest lucru, marginea casei este încă o dovadă a faptului că un cazino nu are niciun motiv să te păcălească deoarece are asigurat profitul. Jocurile sunt făcute pentru profitul cazinourilor, dar și pentru a pune pe lista câștigătorilor foarte mulți jucători.

Reputația

Există un principiu important pe care fiecare cazino încearcă să îl respecte cu multă îndârjire. Am aflat deja că profitul unui cazino este aproape garantat. Dar o companie care face 100 RON profit este practic în pierdere, deci ceea ce ar trebui să facă aceste companii este să găsească o metodă prin care să crească încontinuu. Cum poți să ai o creștere continuă și constantă? Numai dacă numărul de jucători înregistrați pe platformă este într-o continuă creștere. Adică să ai mereu oameni care află de cazinoul tău și se întorc de fiecare dată pentru a paria.

Dacă vrei ca oamenii să vadă cazinoul tău ca pe un motiv bun de pariere și să considere că platforma ta este una de calitate, atunci ar trebui să ai reputație excelentă. Gândește-te ce s-ar întâmpla dacă reputația unui cazino ar fi distrusă. Dacă un cazino ar fi prins că încearcă să fure de la jucători? Reputația acelui cazino ar fi distrusă și nimeni nu ar încerca să se mai joace acolo. Prin urmare, această companie ar pierde tot.

Concluzie

De aceea, cazinourile moderne nu vor încerca niciodată să păcălească jucătorii și nu vor dori niciodată să își riște afacerea de succes din cauza lăcomiei. Cazinourile au profitul garantat. Singurul lor obiectiv este creșterea acestor cifre.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.