DIAMI a obţinut cel mai înalt standard de igienă şi siguranţa alimentului

0

_DSC9677

Societatea Comercială TELETEXT SRL, producatoare a brandului de produse lactate ”Diami”, a fost auditată de o companie de profil din Germania şi a obţinut săptămâna trecută acreditarea IFS Food, International Featured Standard-Food.
Acesta este cel mai înalt standard privind siguranţa, igiena si calitatea alimentelor care se acordă companiilor producatoare din industria alimentară şi este rezultatul colaborării a trei federaţii de comercianti din Germania, Franţa şi Italia.
Auditorul din Germania a acordat firmei S.C. TELETEXT S.R.L. din Slobozia, producatoare a marcii de produse lactate ”Diami” 99 de puncte dintr-un maximum de 100, ceea ce permite ca produsele ”Diami” să fie comercializate în orice rețea de magazine din Europa sau din întrega lume.
Auditul pentru standardul IFS Food evaluează toate elementele sistemului de management al sigurantei si igienei companiei, de la competenţe, calificări, proceduri, până la controlul documentelor si trasabilitatea datelor privind siguranţa, igiena și calitatea alimentelor.
Toate informaţiile vor fi publicate pe portalul european al companiei de audit, iar firma slobozeană devine parteneră cu cei mai prestigioşi producători şi comercianţi din domeniu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.