Doctorul Vasile Olaru a fost revocat din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor

5

FLR_3400

Decizia a fost luată prin vot săptămâna trecută în cadrul Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor şi survine modului neprofesionist în care au fost organizate ultimele alegeri privind desemnarea reprezentanţilor cadrelor medicale din Ialomiţa. Concret, Vasile Olaru este învinuit de colegi că, pentru a-şi conserva şansele de a fi reales, candidaturile a doi medici au fost respinse de secretariat.
Mai mult, spune preşedintele interimar Mihai Lungu, 35.000 lei din fondurile Colegiului, strânse în ultimii patru ani din cotizaţiile membrilor, au fost risipite prin cheltuieli nejustificate.
Următoarele alegeri pentru conducerea Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor sunt programate pe 4 şi 5 martie, când ar trebui să se prezinte două treimi din numărul total de membri, iar în cazul în care cvorumul nu se va realiza, se va organiza al doilea tur în 13 şi 14 martie. Din cei 11 reprezentanţi aleşi se va desemna biroul executiv, alcătuit din preşedinte, secretar şi trei vicepreşedinţi. Acum, aceste funcţii sunt ocupate de Mihai Lungu-preşedinte interimar, Doru Didiţă-secretar şi Victor Pogorevici, Paul Ţenţe şi Dan Octavian Alexandru-vicepreşedinţi.

5 comentarii

  1. Când îl văd pe mafiotul ăsta de-şi zice medic, mă apucă scârba. Să-l vedeţi conducând o dubă cu uşa legată cu sârmă, plină cu tot felul de lăzi şi lădiţe … O fi el mare horticultor, legumicultor şi ce-o mai fi, dar să umbli jerpelit şi cu o maşină din secolul trecut … Dacă-l vezi, îţi vine să-i plângi de milă prefăcutului căruia nu-i mai ajung banii. Cum mai stai cu şpaga, dom’ doctor?!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.