Singurul medic endocrinolog și diabetolog din spitalul județean și-a anunțat demisia

7

DSC01478
Bolnavii de diabet din Ialomiţa sunt în impas.
Singurul specialist din sistemul public care elibera reţete pentru pacienţii cronici şi-a anunţat demisia.
Doctorul Dan Constantin Roman a anunţat săptămâna trecută că pleacă de la cabinetul din ambulatoriul de specialitate pentru că ,,s-a săturat de cât a muncit pentru spital, fără a i se recunoaşte meritele”. Aşa se face că, deocamdată, pentru diabet şi endocrinologie NU se mai fac programări.

Mai mult, medicul a intrat săptămâna aceasta în concediu, iar pacienţii programaţi la cabinet se văd în faţa unei situaţii cel puţin delicate pentru ei.

Conducerea principalei unităţi medicale din judeţ infirmă plecarea specialistului în endocrinologie şi diabet, deşi pe uşa cabinetului a fost afişat un anunţ prin care pacienţii sunt informaţi că medicul va pleca cu 1 aprilie.

7 comentarii

 1. Doresc sa va informez ca pacientii cu Diabet Zaharat au o alternativa. Cabinetul de diabet care se afla in vecinatatea spitalului are contract incheiat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Ialomita si, desi cabinetul este privat, pacientii nu trebuie sa plateasca pentru consultatie. Doamna Doctor Berbece Simona va asigura urgentele pacientilor care raman fara tratament astfel incat pacientii sa nu aiba de suferit.

  • Nu este adevarat Doamna Doctor. Am fost eu sa i fac programare mamei mele care are diabet tip 2 si am fost refuzata pe motivul ca nu mai primiti pacienti noi ca sunt multi. De aproape un an mana mea isi cumpara tratamentul cu bani dar acum chiar nu se mai descurca avand si alte probleme de sanatate pt care da deja 150 lei lunar. A preferat de multe ori sa renunte la trayament din cauza banilor nevand scrisoare medicala nu i se da compensat. V as fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta. Va multumesc Fiind pacienta domnului Roman de cativa ani.

 2. Multumim conducerii judetului Ialomota pentru imensa dragoste pe care o manifesta fara de bolnavii din Ialomita Vor veni si deconturile…..la alegeri!

 3. Pacat ca pleca un doctor foarte bun. Toata stima pentru dl dr Roman pentru tot ce a facut pentru tatal meu! A fost singurul medic care a stiut ca a intrat in fibrilatie datorita glandei tiroide. Cat despre d-na dr Berbece… Ce sa va spun… am fost la UPU cu tata care era in fibrilatie, iar d-na dr Berbece dupa 4 ore de “investigatii” ne-a spus ca putem sa il luam acasa pe raspunderea dansei…fara sa solicite un punct de vedere de la un dr. cardiolog

 4. Vai si amar de sistemul
  Medical din slobozia ialomita am plecat cu
  Salvarea avand dureri de inima si nu mia facut nimic am vazut in sectia
  Upu cum mor oameni
  Pe care nu ii detaseaza la
  Spitalele mari cu medici
  Se zbiara la bonlavi si
  Se vorbeste urat si arogant
  Nu are medic cardiolog
  Rusine conduceri pentru
  Proasta gestionare in 2018

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.