Două fete din Alexeni au dispărut în apele Ialomiţei

1
Două  fete din comuna Alexeni, dispărute pe malul râului Ialomiţa, sunt căutate de salvatorii de la Detaşamentul Urziceni.
Din declaraţiile copiilor cu care se aflau în zonă, cele două fetiţe, în vârstă de 13 şi 14 ani, au mers în apropierea râului Ialomiţa unde se jucau şi făceau plajă, când una dintre ele a alunecat în apă. În încercarea de a o salva, cea de-a doua fetiţă i-a întins mâna, fiind de asemenea trasă în albia râului. Apelul prin S.N.U.A.U 112 a fost primit la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, ieri, la ora 17.20, iar până la lăsarea întunericului, militarii au cercetat locul unde au fost văzute pentru ultima oară, precum şi malurile şi albia râului pe o distanţă de 5 până la 10 km distanţă.
Intervenţia este îngreunată de faptul că în această perioadă  debitul râului este crescut, iar curenţii sunt foarte puternici. Până la lăsarea nopţii, căutările nu au avut succes, de aceea, ele au fost reluate în această dimineaţă.
Sg. maj. Lăcrămioara Chirea, ISUJ Ialomiţa

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.