Eveniment cultural educativ de anvergură la Slobozia

0
Copiii, tinerii şi profesorii implicaţi în proiectul de strategii al consiliului judeţean Ialomiţa, au participat la premierea concursului de desene Ialomiţa 2020, certificat de reprezentanţii Freedom House România şi asistat de euro-deputatul Daciana Sârbu.
Din totalul de 186 de lucrări înscrise în concurs, 70 au fost punctate de juriu, iar cele mai bune au fost premiate pe categorii de vârstă. Cele mai râvnite premii au fost la nivelul liceenilor şi tinerilor, care vor primi ca bonus o vizită la Strasbourg, spre deosebire de pitici, care vor merge în excursie la Bucureşti. Directorul de proiect Ilie Cioacă, precizează că jurizarea a punctat atât mesajul lucrării, cât şi realizarea artistică.
Directorul Freedom House, Cristina Guseth, a făcut parte din juriu şi a apreciat în mod deosebit iniţiativa reprezentanţilor Consiliului Judeţean Ialomiţa, pentru că au dovedit că le pasă de viitorul judeţului.
Concursul de desene “Ialomiţa 2020” face parte din proiectul Document strategic cu Scenarii de Dezvoltare Socio-Economică şi demografică a teritoriului judeţului Ialomiţa, pe perioada 2009-2013, cu orizont 2013-2020. Realizarea strategiei de dezvoltare a judeţului este finanţată din fondul social european şi cofinanţată de ministerul administraţiei şi internelor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.