Etapă neagra pentru sportul slobozean

10

fotbal-domnestiUnirea Slobozia – VISCOFIL 0-3
Atât în penultima etapă a returului la handbal, cât şi în etapa a 24-a a ligii a III la fotbal, slobozenii au fost înfrânţi. După ce joi handbalistele de la CSM au pierdut la diferenţă de 6 puncte în faţa rivalelor de la Ploieşti, vineri a venit şi rândul băieţilor de la Unirea care au fost înfrânţi de VISCOFIL la diferenţă de 3 puncte(0-3). Elevii antrenorului Ion Răuţă au făcut o deplasare la Domneşti pentru a întâlni echipa Viscofil din Popesti Leordeni, însă nu au avut noroc deloc. Fotbaliştii au pus acest eşec pe seama oboselii acumulate, însă antrenorul nu pare a fi de acord cu ei. Unirea va juca marţi(20 aprilie), acasă, o etapă intermediară în compania echipei CS Domnesti.

Alexandru Boştină

10 comentarii

 1. ai sa zici ca am ceva cu tine… 😉
  pai daca “Unirea Slobozia – CS Domneşti 3-0”, atunci cum “a venit şi rândul băieţilor de la Unirea care au fost înfrânţi de CS Domneşti la diferenţă de 3 puncte”?

 2. mai bostine,pai daca scrii Unirea-Domnesti 3-0,se cheama ca au fost infranti?din titlu asa reiese,ca au castigat.tonomate,tonomate,rad in soare faramate.

 3. Bai fraiere cu calti, Unirea a jucat cu Viscofil si nu cu CS Domnesti. De unde le scoti frate in halul asta. Lasa-te ca s-ar putea sa inceapa sa te doara. Daca nu deja te doare. Cum te-au luat mai aia in deplasare daca tu habar nu ai cu cine au jucat? Deci, Bostine, scuteste-ne ca ne poluezi mintea! Semneaza o fata!

 4. conform frf.ro unirea a jucat cu viscofil. surpriza este ca pe tricourile jucatorilor scria CS domnesti. este ceva neclar si nu pot intelege de ce pe tricouri scria domnesti, meciul a avut loc la domnesti iar fotbalisti zic ca au jucat cu viscofil. o sa va dau o secventa video de la meci pt dovada. probabil asta l-a indus in eroare si pe bostinel

 5. pentru “o fata” – prefer sa am incredere in ce a vazut reporterul decat in situl frf. nu crezi ca ar fi prea de tot sa urmareasca rapid-steaua si la sfarsit sa scrie ca dinamo a jucat jalnic si steaua merita sa castige?

 6. ULTIMA ORA: IONASCU A DAT DOUA VARIANTE JUCATORILOR: 1 – SE PUN PE TREABA 2: II DESFIINTEAZA
  il cred si eu la 11 miliarde investite in echipa:))
  p.s. – le-a reprosat si faptul ca a vandut meciul cu hagi * viitorul constanta
  fotbalistii au stat drepti si nu au zis nici pâs.:)) primarul si vicele au plecat suparati:((

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.