Final de proiect: peste 200 de ialomițeni din mediul rural au fost instruiți în meserii

0

DSC_0002

Peste 200 de ialomițeni din mediul rural au fost instruiți în meserii care se caută la ora actuală pe piața muncii, însă absolvenții consideră că singura lor șansă este să plece în străinătate. Ei cer să li se intermedieze slujbe adecvate calificăriilor obținute pentru că, în ciuda disponibilității de a muncii, ofertele sunt puține, iar forța financiară a antreprenorilor scăzută.

Final de proiect, dar nu şi de drum! Ialomiţenii calificaţi prin programul ,,Investeşte în oameni”- ,,Sustenabilitate în mediul rural prin investiţia în resurse umane!” se mândresc cu diplome în meseriile de finisor construcţii, tâmplar, brutar, ajutor mecanic, lucrător în comerţ, baby sitter, lucrător în alimentaţie, cameristă, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, lucrător în lăcătuşărie şi structuri, operator introducere, prelucrare, validare date, patiser şi confecţioner ansamblor articole textile.
Proiectul, în valoare de peste 14 milioane de lei, a fost finanţa din fondul social european şi avut 6 parteneri, instituţii şi firme din Călăraşi, Bucureşti, Mehedinţi, Giurgiu şi Slobozia.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.