Gabi Contra – la caruta partidului

2

Primarul de la Amara, Victor Moraru s-a ales cu o nominalizare pentru alegerile europarlamentare pe listele generale ale PSD.

Propunerea a fost facuta de primarul Gabi Ionascu care sustine ca mai tanarul coleg de partid ar trebuie sa ocupe o pozitie elegibila pe listele de candiditi, corespunzatoare cu clasamentul de la alegerile parlamentare, unde filiala PSD Ialomita s-a situat in primele 10 organizatii din tara.

Propunerea primarului din Slobozia contravine deciziei presedintelui Silvian Ciuperca de a sustine la alegerile europarlamentare un candidat social democrat cu mai mare reprezentanta la nivelul intregii regiuni Sud Muntenia. 

Un alt anunt facut de Gabi Ionascu vizeaza alegerile pentru conducerea filialei PSD Ialomita, unde vrea sa-l  contracandideze pe presedintele organizatiei judetene. Deocamdata, toate alegerile din teritoriu sunt suspendate pana la toamna, dupa alegerile prezidentiale.

Clementina Tudor 

2 comentarii

  1. mult zgomot pt nimic…doar asa…sa apara pana la toamna si un al treilea candidat cu sanse mai mari decat ale lui ionascu si ciupi, si atunci sa te tii show…daca se intampla asta inseamna ca se democratizeaza si pesedeul ialomitean…oricum, ionascu nu are sanse la presedintitia psd ialomita…parerea mea…

  2. da…lupta dintre ionascu si ciuperca este mai veche. ionascu sustine ca i se cuvine mai mult dupa laegerile din vara si asa vrea sa ajunga in funtea psd ialomita. mai acum vreo 2 ani parca il contracandidase pe stoica la filiala municipala…si a pierdut. depinde catre cine se vor orienta si greii partidului*din punct de vedere financiar* in persoana lu neacsu si cornel anghel. si vizavi de moraru…daca nu va fi in primii 10 va fi degeaba…dar totusi el l-a scos pe dan mircea popescu deputat in zona aceea si ca o multumire sar putea sa intevina si popescu, la bucuresti, pentru moraru.
    dar daca va pleca in parlamentul european ce se va alege de primaria amara. acolo moraru e vazut cu ochi buni si are electoratul lui traditional…???in fine, aceiasi prostie pe care o face si teculescu de la sfantul ghe.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.