Gheorghe Tinel preşedinte

1

tinel gheorghe

Comitetului Județean Executiv al PNL Ialomița, desfășurat miercuri, 30 martie 2016, a validat cu unanimitate de voturi candidatura deputatului Gheorghe Tinel la președinția Consiliului Județean Ialomița.
Printr-un comunicat de presă, reprezentantul liberalilor ialomiţeni spune că nominalizarea îl responsabilizează.  ”Am muncit în acest partid, atât la vedere, în ultimii 8 ani, cât și în ultimele luni de când sunt co-președintele PNL Ialomița. Am fost de cel puțin două-trei ori la fiecare primar în funcție, dar și la fiecare candidat în parte. Totodată, candidatura mea ne obligă pe toți în aceeași măsură. Am mărit echipa și am făcut în așa fel încât în fiecare localitate să avem candidaturi de bază, nu de formă. Avem nuclee puternice care pot câștiga alegerile anul acesta. Vom fi primii, în față, nu în spate, dar pentru asta este nevoie de o echipă unită, o echipă care să-și atingă țelul, care să câștiga alegerile locale”, a declarat deputatul Tinel Gheorghe.
Candidatul liberalilor pentru președinția Consiliului Județean Ialomița a mai precizat că „targetul este foarte mare și presupune multă muncă, multă responsabilitate pe umerii tuturor. Vom străbate fiecare localitate în parte și o să mă <<bat>> public cu PSD. Mi-am asumat această responsabilitate pentru că m-au urmat foarte mulți oameni care cred că alegerile din vara acestui an pot fi câștigate”.

1 comentariu

  1. Ce ranjet tamp si veninos de sarpe cu ochelari are mizerabilul asta!Tupeu maxim sa ne cerseasca iar votul dupa ce si-a batut joc de noi alaturi de pedele.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.