Habemus parlamentari

13

foto: Florin Floreanu

Victorie pe linie a Uniunii Social Liberale în Ialomiţa.
Conform rezultatelor parțiale, candidaţii USL au reuşit să închidă toate colegiile din judeţ. Preşedintele PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă apreciază că rezultatele dovedesc soliditatea echipei Uniunii Social Liberale:
audio Silvian Ciuperca
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

* rezultate dupa numaratoarea partiala a voturilor:

Colegiul 1 Camera Deputatilor – Cristina Pocora – 58%

Colegiul 2 Camera Deputatilor – Marian Neacsu – 65%

Colegiul 3 Camera Deputatilor – Mihaita Gaina – 59%

Colegiul 4 Camera Deputatilor – Aurelian Ionescu – 53%

Colegiul 1 Senat – Marian Pavel – 63%

Colegiul 2 Senat – Ion Toma – 58%

 

13 comentarii

 1. O sa insisit obsedant pe o idee:sa se publice lunar sau trimestial ,in presa locala a fiecarui judet,activitatea parlamentarilor,adica propuneri legislative,luari de cuvant ,prezenta,etc.
  Nu stiu daca la ARD sunt mai hoti decat la USL(nu prea cred),nu stiu daca sunt prea supercapabili astia de la USL sa ne guverneze tara(mai degraba au masinaria de vot diabolic de buna) sau populatia care merge la urne chiar nu stie pe cine voteaza(asta daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!).Vom trai si vom vedea,dar fiti cu ochii pe ANI SI DNA!!!

 2. In conditiile in care numarul parlamentarilor a crescut, in pofida rezultatului referendumului din 2009, cand numarul lor era redus la 300, ce mai asteptam de la acesti imbecili care isi aroga statutul de alesi ai neamului? Nu inteleg unde este spiritul sangvinic al romanilor simpli care, satui de atata nedreptate, in `89 au putut iesi in strada si au putut muri pentru rasturnarea unui regim odios. Odata cu instaurarea noii puteri parlamentare si guvernamentale, sa nu mai avem pretentii si idealuri marete. Avem alesi pe masura atitudinii noastre. Nu mi-e rusine de tara mea, mi-e rusine cu poporul meu, indobitocit de televiziuni vandute securistilor si mafiotilor, hotilor si antiromanilor.

 3. Cum toti au castigat circumscriptiile lor cu peste 50 de procente, si cum trebuie reprezentate toate formatiunile, conform votului popular, daca ARD a adunat 20%, are dreptul la un deputat (probabil unul din clasatii pe locurile urmatoare din circumscriptiile 1, 3 sau 4, adica Barcari, Began sau Tinel, cred ca sansele cele mai mari le are Gheorghe Tinel). Si uite-asa, ialomitenii vor avea un ales in plus…

  Pt. Citoyen

  Numarul de parlamentari se putea reduce si din oficiu daca se publicau rezultatele recensamantului. Dar, asta-vara nu exista interes din parte Presedintiei (deh, era bine ca masa electorala sa fie cat mai mare), iar acum, Guvernul nu are nici el interes, altfel s-ar fi micsorat numarul de reprezentanti in Parlament. Daca populatia Romaniei ar fi de 19 milioane, cum se vehiculeaza neoficial, s-ar fi produs o reducere proportionala a alesilor natiunii cu 13-14%, adica ar fi fost cam 410 (de la 477).

 4. nu stiu cum sa-ti spun @george, dar fixurile tala fata de unele persoane ma cam irita. faci parte din marea masa care da toata vina pe un singur om. pt apa NUMAI ionascu e vinovat, pt guvernarea proasta, EXCLUSIV basescu e incriminat. cum o dai tu asa usor cotita privind guvernarea ponta… cu toate abuzurile lor. dar stai linistit ca nervi si mai mari am pe liberali. dupa ce au facut ei legea asta pe care o blameaza, sustinuta si de psd pe timpul lui tariceanu 2, acum zic ca parca e mai buna legea de la locale, unde invingatorul ia totul. vai, dar asta e facuta de PDL si la vremea respectiva strigau din toti rarunchii ca e nedemocratica. ma opresc ca tot degeaba pot continua cu exemplele. eu si mai multi ca mine credem ca pana NU renuntam la IPOCRIZIE nu vom putea avea pretentii la nimic.
  p.s sa-i spuna cineva europarlamentarei c.u.r-ului, norica nicolai, ca voturile albe inseamna ceva in Europa asta mare, inseamna ca nu esti de acord cu niciun candidat. dar ei nuuuu, i-a furat pdl-ul….

 5. Ba ,io n-am nimic cu ala care e cantaret,ca au mai fost si Dolanescu,Irina Loghin(si i-am vazut),da hai dracu sa bagam si noi in Parlament pe unii care au minime studii politice,ceva pregatire in domeniu,ca au dracu soarta unei tari in maini.Doamne,iarta-ma ca sunt nervoasa si lumineaza-ne mintile!Cum dracu face ala legi ,ce stie el …cheia sol???Nu,baga ca Oajdea,d”alea ca sa fie etichetele la imbracaminte moi,sa nu te jeneze…ca aia e arzatoare,cand e foamea cat capra pe noi!Va fi rau…Institutiile juridice vor intra in hibernare,noi ne vom uita la jigodii cum prospera,in timp ce prostimea isi va innumara boabele de fasole din farfurie.Ce-ati votati aia aveti!

 6. Pt. none

  In general se foloseste atribuirea unui eveniment, a unei perioade, a unei catastrofe etc. unei persoane. Asa avem Secolul lui Pericle (doar n-a trait 100 de ani si n-a facut el toate in acea perioada), razboaiele napoleoniene (doar nu s-a razboit doar el), tragedia Germaniei lui Hitler (nu a fost singurul raspunzator) si as putea continua cu zeci, poate sute de exemple. Dar sa te intreb ceva: daca afacerea cu apa subterana ar fi fost o reusita, nu crezi ca ar fi ramas in istorie ca “apa lui Ionascu”. Ar fi fost primul care s-ar fi impaunat cu aceasta titulatura.
  Nu ma deranjeaza ca mi se comenteaza (pozitiv sau negativ) postarile. Chiar sunt incantat. De fapt, asta este si rostul blogurilor, este un fel de tribuna, un fel de agora, unde fiecare-si expune ideile, unde si le confrunta cu ale altora, de asta beneficiind cu totii.

 7. corect! acum suntem in Era Plagiatului Ponta, la nivel naţional, şi a Mascariciului la nivel local! Si asta este rezultatul machiavelicilor pentru care ,,scopul scuza mijloacele“! De aia e buna masura in toate. inclusiv cand injuri pe unul sau pe altul.

 8. Felicitari celor care au castigat dar nu uitati oameni vau votat ca ati promis prosperitate.Nu uitati ce ati promis,peste 4 ani va sanctionam daca nu va tineti de cuvant.Faceti ceva si pentru localitatea Perieti domnilor ca de aici ati primit foartye multe voturi.

Lăsați un mesaj