În Ialomița PPDD a obținut mai multe voturi decât ARD

1

foto: Florin Floreanu

PP-DD s-a clasat pe locul 2 în toate colegiile de deputaţi din Ialomiţa şi este în cărţi pentru obţinerea unor posturi de parlamentari prin suplimentarea mandatelor.
Candidaţii lui Dan Diaconescu au reuşit să declaseze competitorii politici ai Alianţei pentru România Dreaptă. În colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei, Ernest Caloianu a obţinut peste 5.800 de voturi, aproape dublu faţă de candidatul ARD. La Slobozia, Gabi Muşat a strâns 4.350 de voturi, cu aproape o mie mai multe decât candidatul Forţei Civice. În colegiul 3 Amara – Căzăneşti, candidata PP-DD a reuşit să adune peste 4.000 de voturi, cu 100 mai multe faţă de primarul Nicolae Began, iar în Colegiul 4 Urziceni, deputatul Tinel Gheorghe s-a clasat pe locul 3, după Nelu Badea care a luat peste 5.100 de voturi.
În majoritate, votanţii PP-DD cred că Dan Diaconescu va salva ţara de la ruină:
audio VOTANTI PP-DD
La Senat, în colegiul 1- Feteşti-Slobozia, Ştefan Stoica a obţinut 11.000 de voturi, iar în colegiul 2 candidatul PP-DD a strâns aproape 9.000 de voturi, cu 500 mai puţine decât candidatul ARD, Cazacu Marinică.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Asta da alternativa!!!Dupa mintile sclipitoare,chipul si asemanarea locuitorilor judetului nostru;va fi bine,va fi foarte bine …pentru ei si ai lor.Tara saraceste si numarul parlamentarilor si uriasele lor cheltuieli ,cresc.ALOOOOOOOOO ,usl,ard,ce se aude cu referendumul VALIDAT,cu 300 de jigodii furacioase in parlament???

Lăsați un mesaj