Incident la transvazarea unei încărcături GPL

1

În cursul zilei de ieri pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unei autocisterne de transport GPL care, pe timpul unor operaţiuni de transvazare a încărcăturii de combustibil într-un rezervor al unei stații GPL, s-a defectat, ceea ce a determinat apariţia unor scăpări de gaz din aceasta. Evenimentul s-a produs pe raza municipiului Slobozia, iar la locul intervenţiei s-au deplasat pompierii Gărzii de intervenţie Slobozia cu 3 autospeciale cu apă şi spumă. Pentru a se putea realiza transvazarea combustibilului într-un alt vehicul, autocisterna a fost scoasă în afara oraşului, cu asigurarea în permanenţă a unei perdea de apă pe ambele laturi ale acesteia.
Pompierii au rămas în continuare lângă autocisternă, până în jurul orei 19.00, unde au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor până când s-a realizat trecerea întregii cantităţi de GPL (aproximativ 18 t), într-o altă autoutilitară de transport GPL.

1 comentariu

  1. Oare cum a obtinut PreaDeVremeCinstitul Stefan Musoiu autorizatia de functionare pentru statia “gipiel”? Din cate stim autorizatia pentru benzinaria Art a fost cu cantec in conditiile in care aceasta benzinarie este mult mai departe de locuinte decat “gipielul” lui Musoiu. Ca sa nu mai vorbesc si de cisterna proprietatea “gipiel” care, evident, nu corespundea tehnic. Cine platea daca se producea un dezastru ca vad ca la Colectiv statul s-a spalat pe maini?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.