Infracţiuni la regimul rutier

0

infractiuni

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele ialomiţene şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 53 de ani, în timp ce conduceau autoturisme deşi consumaseră anterior băuturi alcoolice.
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind cuprinse între 0,43 şi 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.
Unul dintre cei în cauză, un tânăr de 24 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului şi a acroşat un stâlp de iluminat public pe raza municipiului Slobozia. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
* * *
Un alt tânăr de 26 de ani, din municipiul Feteşti a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.