Poliţiştii acţionează pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol

0

bfbfbfbfbfbf

Poliţiştii Secţiei Rurale Stelnica au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea pescuitului şi a comerţului ilegal cu produse piscicole.
Pe parcursul derulării activităţilor, poliţiştii au depistat doi tineri de 18 şi 24 de ani, din municipiul Feteşti, respectiv comuna Borduşani, în timp ce ar fi desfăşurat activităţi de pescuit comercial pe lacul Bentu Mare, folosind şase plase de pescuit din fir textil crotaliate şi o ambarcaţiune de pescuit, fără a deţine autorizaţii în acest sens.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie de pescuit.
* * *
Alţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18, respectiv 71 de ani, toţi din comuna Borduşani, au fost depistaţi de către poliţişti în timp ce ar fi desfăşurat activităţi de pescuit comercial pe lacul Bentu Mare, folosind opt plase de pescuit tip monofilament, o barcă tip luntre şi o ambarcaţiune improvizată din tablă.
Cei în cauză capturaseră aproximativ 70 de kg de peşte din speciile fitofag, şalău, avat şi caras, fără a deţine permise de pescuit.
Ambarcaţiunea tip luntre şi cele opt plase de tip monofilament au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar peştele a fost predat unei unităţi de profil.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.