Întâlniri şi dezbateri PSD în vestul judeţului

6

DSC00751

Primarul Iusein Iuksel a fost reconfirmat candidat al social democraţilor pentru oraşul Fierbinţi Târg.
Liderul Marian Neacşu şi primarul Victor Moraru au participat joi seară la şedinţa consiliului local din Fierbinţi şi au lansat candidatul PSD pentru alegerile din vara acestui an.
Pe lângă desemnarea candidaţilor la primăriile judeţului, foarte importante sunt şi listele de consilieri precizează preşedintele PSD Ialomiţa, Marian Neacşu:

În calitate de candidat desemnat pentru conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa, primarul Oraşului Amara, Victor Moraru, spune că implicarea cetăţenilor reprezintă un barometru important al programului lansat de PSD pentru următorii 10 ani:

Fierbinţi Târg se află în top 10 al localităţilor ialomiţene din punct de vedere al veniturilor populaţiei, se mândreşte primarul Iusein Iuksel, iar provocarea pentru următorul mandat o reprezintă asfaltarea tuturor străzilor din oraş:

La întâlnirea din vestul judeţului au mai participat deputatul Mihăiţă Găină, senatorul Marian Pavel şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ştefan Muşoiu.

6 comentarii

  1. nici nu puteam sa ne asteptam la un tupeu mai penal decat al penalului Neacsu. Cu nemarginita durere am vazut ca instanta doar l-a amendat penal pe acest nimic al judetului Ialomita, si ma refer aici la Neacsu. De ce “nimic” ? Sa ne aminteasca cineva concret si clar ce a facut Neacsu pt judetul asta ??? Pai cu ce sa incepem ? Si-a angajat pe fii-sa si pe noua lui nevasta in sistemul bugetar, a contribuit impreuna cu penalul de Ponta la subminarea economiei( pacat ca nu mai e in codul penal), a oprit lucrarile la toate autostrazile aflate in lucru, etc. Deci acesta este un adevarat nimic. Sila maxima PSD

      • oau cata desteptaciune ai imprastiat in mediul virtual ! Daca totusi dadeai impresia ca nu esti pesedist pupincurist sau ca macar nu ai fost angajat de Neacsu pe undeva, puteai sa spui mcar un lucru pozitiv care a ajutat ialomitenii sa traiasca mai bine. Se pare ca ti-ai dat si tu seama cate lucruri minunate a facut…pentru el si anturajul lui de hoti sau penali

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.