Carnagiu sâmbătă noaptea în apropierea localităţii Balaciu

0

Picture 13518

Viceprimarul localităţii Andrăşeşti, Aurel Iliescu-54 de ani, fotbalistul Ştefan Neaga-26 de ani şi însoţitorul acestora, Sabin Cococeanu-36 de ani, au murit într-un groaznic accident de circulaţie în urma căruia cei trei au fost cu greu identificaţi.
După ce şi-au petrecut după amiaza împreună la un meci amical şi apoi la un bar din sat, aceştia au plecat în puterea nopţii să mănânce mici la Malu. Într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, s-a izbit de parapetul din tablă şi s-a răsturnat pe câmp.
Impactul a fost atât de mare încât i-a desfigurat pe Neaga şi Cococeanu ale căror familii au fost chemate pentru a identifica cadavrele. Trupul fotbalistului a fost pur şi simplu mutilat de glisiera de tablă care i-a amputat un braţ, i-a spintecat pieptul în aşa fel încât plămânii i-au fost adunaţi de pe jos, iar inima a fost găsită a doua zi pe câmp de persoanele care au mers la locul accidentului pentru a aprinde lumânări.
Primele persoane ajunse sâmbătă noaptea la faţa locului au declarat că acul kilometrajului era înţepenit la 200 km/h. Echipa de cercetare nu a putut stabili cine a condus autoturismul, un BMW înmatriculat în Bulgaria. Maşina, cumpărată în toamna anului trecut, aparţine viceprimarului Aurel Iliescu, dar era condusă şi de Ştefan Neaga şi de Sabin Cococeanu, acesta din urmă fiind luat ca şofer tocmai pentru că nu consuma băuturi alcoolice.
Trupurile neînsufleţite ale celor trei vor fi luate luni de la Serviciul de medicină legală şi înmormântate marţi, pe rând, începând cu ora 11.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.