Mariana Iancu – noul manager al spitalului județean din Slobozia

10

mariana-iancu

Începând de astăzi, de conducerea și administrarea Spitalului Județean de Urgențe din Slobozia se va ocupa economistul Mariana Iancu, fostul director al societății Vivani Salubritate. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a preferat, astfel, să aducă pe funcția de manager a principalei unități medicale din județ un om din afara sistemului de sănătate, pentru eficientizarea serviciilor medicale. Spitalul Județean de Urgențe din Slobozia se află sub directa administrare a Consiliului Județean Ialomița.

10 comentarii

 1. Te doare capul cand vezi asa ceva, cate societati a bagat in insolventa doamna? In schimb o sa avem un spital in care deseurile vor fi colectate selectiv !

 2. Soc!Incredibil!
  Are rost sa intreb pe ce criteriu a fost angajata!Sau aleasa?
  Aceasta stimabila dna,aproape si-a bagat fratele in puscarie,a falimentat 3 firme,si-a mutilat sotul(credeti-ma stiu ce spun)aruncandu-l de la etaj cu asa zisul ei iubit,Ion Cristian,si-a instrainat copiii interzicandu-le pana si sa faca copii,ba pe unul l-a dat la casa de copiii,sa nu cumva sa aiba fata ei pata.Si-a cumparat diploma de economist de la o facultate din Slobozia(inchisa acum).Comportamentul ei de om,lasa maxim de dorit,in fostele societati pe care le-a vandut in interes personal,toti salariati erau jegosi,curve si prosti.Nu pupai curul d-nei,vast cu tine afara,strigandu-ti ca va avea grija sa nu te mai angajezi niciunde in Slobozia.Strigator la cer!In ce tara traim?Votati oamnei buni!Votati oameni cu astfel de caracter,pentru viitorul lor,nu pentru al vostru!Ca doar noi suntem gunoaiele si jegosii care trebuie sa asigure comisioane marete,pentru vile masini si fasturi pe la diferite maal-uri.Brava noua!

 3. Foarte tare, mai aveti ceva hoti sau analfabeti sa puneti in functii de conducere? Oare pe ce criterii sunt alesi acesti oameni, daca merita sa ii numim oameni, o spaguta aici una colea si uite am ajuns director! NU SE TREZESTE NIMENI SA ANCHETEZE ACESTE NUMIRI FRAUDULOASE? Dupa ce a falimentat numeroase societati din marele grup VIVANI acum suntem Director general la Spital… foarte frumos, acum nu mai administram fonduri private administram banii contribuabililor ca sunt mai usor de furat! Spor la treaba domnul presedinte al CJ frumoasa alegere, la mai mare. Oricum nu va intereseaza tot noi suntem cei care suferim in urma alegerilor facute de dumneavoastra pe baza marilor spagi! Daca nu stiti sa va reamitim fratele dansei este acuzat de constituire de grup infractional spalare de bani intr-un dosar in care doamna in cauza a depus marturie, mincinoasa de altfel, grupul infractional constituindu-se cu stirea dansei pe atunci mare director general la Vivani pentru care domnul fratele dansei a primit 5 ani cu executare, (inca in recurs)!!! Va exista si aici un grup infractional? Uite asa se rezolva problema UPU Slobozia si administrarea banilor publici din sanatate!! Vom vedea palate ridicate si cladiri din acesti bani!!! O MARE RUSINE PENTRU ORAS!!!!

 4. Frumos domnule Morar, cu doamna Mariana esti punct ochit punct lovit.Asta nu are mama , nu are tata. Pai acelasi caracter infect pe care il are si Moraru. Dar asta are tupeu si face treaba . Nu a vinat-o degeaba Moraru.

 5. Nu se poate asa ceva.Chiar nu sunt medici competenti sa conduca?Chiar trebuia sa vina o gunoiera la conducerea spitatalului.RUSINE MARCA psd.RUSINE!RUSINE!RUSINE!RUSINE!

 6. Problemele pe care le pune menegementul unui spital implica mult mai multa stiinta de carte si pricepere. Doamna in cauza, nu s-a prea evidentiat nici in administratrea Soc. Vivani Salubritate . Chiar asa de mari sunt interesele de partid domnule Morar!?
  Aveti va rugam in vedere oamenii multi si neputinciosi nu numai interesele partidului ce va sustine….

 7. Eu am,, interactionat cu ea.”….si va spun ca m-a ajutat .Este o femeie de treaba!.Duminica la orele 20.00 era in spital.Este o femeie bataioasa! Numai sa poata sa fie lasata sa si faca treaba.Sapira a lasat in urma dezastru!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.