Ministrul agriculturii, Petre Daea – vizită incognito la APIA Slobozia!

2

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) ar trebui să doarmă la cap cu fotografia ministrului agriculturii ca să-l recunoască în cazul în care se trezesc că Petre Daea le bate la ușa biroului! Unde a fost ministrul agriculturii la acest sfârșit de săptămână și ce surpriză de proporții le-a rezervat celor de la APIA?
Petre Daea nu stă acasă la sfârșit de săptămână! Își alege câte o localitate unde merge neanunțat. De data aceasta, ghinionul a căzut pe angajații de la APIA Slobozia și APIA Oravița.
La APIA Slobozia, Ialomița, gardianul de la poartă, într-un evident exces de zel, chiar dacă figura ministrului i se părea cunoscută, i-a cerut buletinul. Până la urmă, a fost bun și buletinul șoferului de ministru și gardianul le-a permis accesul în instituție, dar cu ecusoane de vizitatori.
sursa: agroinfo.ro

2 comentarii

  1. Conform legii 333/2003 privind paza obiectivelor, acel agent de paza a procedat corect. Stimati presupusi ziaristi inainte sa folositi propozitii pompoase cum ar fi “La APIA Slobozia, Ialomița, gardianul de la poartă, într-un evident exces de zel, chiar dacă figura ministrului i se părea cunoscută, i-a cerut buletinul.” Asigurati-va ca macar aveti habar despre ce discutati, deoarece aceasta lege nu se aplica preferential. Domnilor si/sau doamnelor de la Gura Ialomitei, inainte de a scrie un articol este indicat sa faceti un minim efort de documentare si sau autoeducare pentru a evita expunerea ziarului la posibilele situatii penibile prin acuzarea unui agent de paza de exces de zel, acel agent fiind obligat prin lege sa legitimeze persoanele ce intra intr-un obiectiv indiferent de statutul acestora.

    • Văd că sunteți foarte priceput la presă, deci presupun că știți ce înseamnă faptul că am scris dedesubt “sursa:agroinfo.ro”.
      Dacă nu, vă explic: înseamnă că articolul a fost scris de agroinfo.ro iar noi l-am preluat, pentru că ni s-a părut interesant/amuzant. Punct.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.